Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Turun yliopiston tunnus poistetaan Turun kokoomuksen kampanjamateriaalista

Julkaistu 7 vuotta sitten · 23.3.2017 · Janina Myllynen

23.3.2017

Osaan Turun kokoomuksen kuntavaalien kampanjamateriaalista on päätynyt erehdyksen kautta Turun yliopiston siipisoihtu-tunnus.

Turun kokoomuksesta todetaan, että kyseessä on inhimillinen virhe, joka korjataan mahdollisimman nopeasti. Tarkoitus on kuvata visuaalisessa ilmeessä Turun kaupungin vahvuuksia, ei yksittäisiä toimijoita.

”Kampanjamateriaalien laatimiseen on käytetty mainostoimistoa. Pyydämme anteeksi Turun yliopistolta, meidän olisi pitänyt tarkistaa kuvituskuvat tarkemmin. Asia korjataan mahdollisimman pikaisella aikataululla”, kertoo Varsinais-Suomen Kokoomuksen piirin toiminnanjohtaja Juha Rantasaari.

Turun yliopiston viestintäjohtaja Anne Paasi kertoo käsitelleensä asiaa Turun kokoomuksen kanssa.

”Saimme tietää asiasta yksityishenkilön yhteydenoton kautta. Olimme heti yhteydessä yliopiston tunnuksen poistamisesta Turun kokoomukseen. Turun kokoomus on pahoitellut virhettä ja luvannut korjata kampanjamateriaalit pikaisesti niiltä osin kuin mahdollista”, Paasi toteaa.

Lisätietoja:

Juha Rantasaari
Toiminnanjohtaja, Varsinais-Suomen Kokoomus
juha.rantasaari@kokoomus.fi
p. 040 5140894

Anne Paasi
Viestintäjohtaja, Turun yliopisto
anne.paasi@utu.fi
p. 040 7354858