Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Aluejärjestö

Kokoomuksen Turun aluejärjestö eli Turun Kokoomus on turkulaisten kokoomuksen paikallisyhdistysten kattojärjestö.

Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue ja puolueen arvot ohjaavat toimintaamme. Kokoomuksen tavoitteena on parantaa jokaisen ihmisen asemaa ja hyvinvointia sekä kehittää yhteiskuntaa. Voit lukea lisää kokoomuksesta täällä.

Ihmiset elävät, asuvat, yrittävät ja tekevät töitä arkensa kokoisella alueella. Kotikaupunkimme kehittämisessä Turun Kokoomuksen lähtökohtana onkin ihminen sekä arjen perusedellytysten turvaaminen. Tavoitteenamme on kaupungin kehittäminen entistä paremmaksi paikaksi elää, asua ja yrittää.

Turun Kokoomus on tahto-organisaatio, joka haluaa tarjota sinulle tehokkaan osallistumis- ja vaikutuskanavan kotikaupunkisi parhaaksi. Vastaamme Kokoomuksen järjestö-, tiedotus- ja vaalitoiminnasta Turussa. Lisäksi asetamme ehdokkaat kuntavaaleihin.

Kokoomuksella on Turussa lähes 50 paikallisyhdistystä. Iso osa päivittäistä poliittista vaikuttamistamme on osallistuminen Turun kaupungin päätöksentekoon kaupunginvaltuustossa ja -hallituksessa sekä lautakunnissa.

Ylintä päätösvaltaa Turun Kokoomuksen aluejärjestössä käyttää yhdistyksen vuosikokous, joka muun muassa valitsee hallituksen. Turun Kokoomuksen puheenjohtajana toimii Sini Häkkinen.

Aluejärjestön käytännön asioita hoidetaan Varsinais-Suomen Kokoomuksen toimistossa, osoitteessa Maariankatu 4 C. Ota yhteyttä tai tule käymään!