Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Armi Nurmi Turun Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Julkaistu 1 vuosi sitten · 1.2.2023 · sini

Turun Kokoomus valitsi 11. tammikuuta pidetyssä järjestäytymiskokouksessa hallitukselleen varapuheenjohtajan. Varapuheenjohtajana vuonna 2023 toimii Turun Kokoomusnaisten puheenjohtaja Armi Nurmi.

Nurmi on 43-vuotias valtiotieteiden maisteri ja opinto-ohjaaja. Hän työskentelee Turun kaupungilla oppivelvollisuuden kuntavalvojana ja opinto-ohjaajana. Nurmi on Varsinais-Suomen opinto-ohjaajat ry:n puheenjohtaja. Hän on ollut mukana koulutuksen asiantuntijana useissa opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Opetushallituksen kehittämishankkeissa. Nurmi on kahden lapsen äiti ja harrastaa lenkkeilyä koiransa kanssa.

Turun Kokoomuksen puheenjohtajaksi jatkokaudelle valittiin marraskuun syyskokouksessa valtiotieteiden maisteri Sini Häkkinen. Syyskokous valitsi puheenjohtajiston lisäksi muut kahdeksan hallituksen jäsentä, jotka ovat Jaana Halin, Tommi Isoniemi, Risto Jaakkola, Antti Oivanen, Veli-Matti Sandberg, Siiri Simola, Taru Säteri ja Timo Vainio.