Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Armi Nurmi jatkaa Turun Kokoomuksen varapuheenjohtajana

Julkaistu 6 kuukautta sitten · 10.1.2024 · jonna

Turun Kokoomus valitsi 10. tammikuuta pidetyssä järjestäytymiskokouksessa hallitukselleen varapuheenjohtajan. Varapuheenjohtajana vuonna 2024 toimii Turun Kokoomusnaisten varapuheenjohtaja Armi Nurmi.

Nurmi on 44-vuotias valtiotieteiden maisteri ja opinto-ohjaaja. Hän työskentelee Turun kaupungilla oppivelvollisuuden kuntavalvojana ja opinto-ohjaajana. Nurmi on Varsinais-Suomen opinto-ohjaajat ry:n puheenjohtaja. Hän on ollut mukana koulutuksen asiantuntijana useissa opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Opetushallituksen kehittämishankkeissa. Nurmi on kahden lapsen äiti, joka harrastaa lenkkeilyä ja avantouintia.

Turun Kokoomuksen puheenjohtajaksi jatkokaudelle valittiin marraskuun syyskokouksessa valtiotieteiden maisteri Sini Häkkinen. Syyskokous valitsi puheenjohtajiston lisäksi muut yhdeksän hallituksen jäsentä, jotka ovat Lotta Bastman, Tommi Isoniemi, Risto Jaakkola, Maria Koivukoski, Antti Oivanen, Raimo Oksa, Taru Säteri, Teija Tiusanen ja Janne Uoti.