Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Kuukausi: maaliskuu 2017

16.3.2017

Juuso Kallio: Liikunnan merkitys kunnissa

16.3.2017 Liikuntapalvelut ovat nousseet useammassa keskustelussa tai kannanotossa esille vaalien alla. Tämä on mielestäni hyvä asia. Päättäjien ja erityisesti kuntalaisten on hyvä tunnistaa liikunnan ennaltaehkäisevät vaikutukset. Euron sijoitus liikuntaan säästää neljä euroa terveyspuolen menoja. Liikunta kuuluu kaikille ja kunnan liikuntapolitiikan tulee edistää kaikkien kuntalaisten liikuntamahdollisuuksia.

Lue lisää


15.3.2017

Sini Ruohonen: Töitä Turusta

15.3.2017 Yhä useammalle vastavalmistuneelle pitäisi löytää myös koulutusta vastaava työpaikka Turusta. Miten sitä voisi edistää?…

Lue lisää


14.3.2017

Piia Alvesalo: Voinhan vaihtaa pankkiakin, miksi sotesta niin hirveä huuto?

14.3.2017 Joskus muinoin 80-luvulla pankkiin mentiin hattu kourassa, melkeinpä kumarrellen kyselemään lainaa. Asiakas oli kuin alamainen, pankinjohtaja kuningas. Vaikka on tietysti ymmärrettävää, että pankin kuuluu varmistaa asiakkaan luottokelpoisuus, on pelitilanne siinä mielessä nykyään tasapuolisempi, että asiakas voi useasta pankista valita sen, minkä asiakkaaksi ryhtyy.

Lue lisää


8.3.2017

Kokoomuksen Aaltonen ja Ruohonen: Kakolan näköalapaikka myötätuulessa

8.3.2017 Kakolan kaava lähti eilen jatkokäsittelyyn kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan päätöksen mukaisesti. Lautakunnassa enemmistön tuen sai esitys, joka sisältää viisikerroksisen näköalapaikan.

Lue lisää