Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Tervetuloa syksyn viestintäkoulutuksiin!

Julkaistu 6 vuotta sitten · 27.9.2018 · villelaakso

Miten ehdokas, luottamushenkilö, politiikan seuraaja tai vaikkapa yhdistys voi vaikuttaa viestimällä? Millaisin keinoin mediaan kannattaa olla yhteydessä? Millaiset aiheet mediaa kiinnostavat? Mikä on uutinen? Millainen mielipidekirjoitus julkaistaan verkko- tai paperilehdessä? Miten ehdokas, luottamushenkilö, politiikan seuraaja tai vaikkapa yhdistys voi vaikuttaa sosiaalisessa mediassa? Millaiset julkaisut toimivat tehokkaasti Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa? Millaiset pelisäännöt somessa pätevät?

Muun muassa näihin aiheisiin saat vastauksia Varsinais-Suomen Kokoomuksen järjestämissä koulutuksissa to 11.10.2018 klo 17.30 alkaen ja to 15.11.2018 klo 18.00 alkaen. Lokakuussa koulutuksessa käsitellään printti- ja digimediaa ja marraskuussa sosiaalista mediaa. Koulutuksesta vastaa viestintäsuunnittelija ja -yrittäjä Suvi Uusitalo-Sirén.

HUOM. Kahvitarjoilun onnistumiseksi, ilmoittauduthan ystävällisesti Tuija Leinoselle, tuija.leinonen@kokoomus.fi. Tilaisuus on kaikille avoin!

Tervetuloa!