Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Ville Laakso aloittaa V-S Kokoomuksen poliittisena sihteerinä

Julkaistu 6 vuotta sitten · 11.9.2018 · villelaakso

Ville Laakso aloittaa Varsinais-Suomen Kokoomus ry:n poliittisena sihteerinä 24.9.2018 alkaen.

Poliittinen sihteeri toimii Kokoomuksen Turun aluejärjestön ja valtuustoryhmän sihteerinä, sekä vastaa laaksomuun muassa Varsinais-Suomen Kokoomuksen tiedotuksesta ja viestinnästä. Lisäksi poliittinen sihteeri avustaa poliittisen sisällön tuottamisessa ja tapahtumajärjestelyissä.

Laakso on oikeusnotaari Turun yliopistosta. Hän toimii myös Kokoomuksen kaupunginvaltuutettuna, sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä Turussa. Aiemmin Laakso on toiminut erilaisissa opiskelijaedunvalvonnan tehtävissä ja muun muassa Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston jäsenenä.

– On hienoa päästä työskentelemään yhdessä aktiivisten ja asiantuntevien jäsenten ja luottamushenkilöiden kanssa. Muun muassa valtuustotyöstä saamani opit tukevat hyvin uudessa tehtävässä toimimista. Ensi kevään vaaleihin on vielä tovi aikaa, mutta työ on täydessä vauhdissa. Nyt onkin oivallinen hetki hypätä mukaan ja kiihdyttää vauhtia. Lähtökohta on se, että kevään eduskuntavaaleissa valitaan Varsinais-Suomesta viisi Kokoomuksen kansanedustajaa, Laakso toteaa.

Lisätietoja:

Ville Laakso
0400673965
ville.laakso@kokoomus.fi (24.9.2018 alkaen)