Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Kokoomus ja Vihreät ottavat toisistaan mittaa pesiksessä

Julkaistu 6 vuotta sitten · 6.9.2018 · villelaakso

Kokoomus ja vihreät pelaavat toisiaan vastaan pesäpalloa perjantaina 21. syyskuuta Suikkilassa.

– Turun kokoomuksen valtuustoryhmä ja järjestöaktiivit haastavat turkulaiset Vihreät kansallislajissa. Nyt vaaditaan osumatarkkuutta, kopinottokykyä ja nopeutta. Paljon samoja taitoja kuin politiikassa, kertoo itsekin kentälle aikova Kokoomuksen Turun aluejärjestön puheenjohtaja Sini Ruohonen.

Kokoomuksesta kentälle ovat jo lupautuneet muun muassa valtuutetut Ville Valkonen ja Muhis Azizi sekä Turun Kokoomusnuorten puheenjohtaja Sini Häkkinen.

Vihreät ottavat haasteen ilolla vastaan.

– Pesäpallo osui meille lajina mainiosti, meillä on monta jokeria ja vahva kenttä. Olemme vahvoillamme lyöntivuorossa, mutta myös nopeita ja ketteriä kentällä, kertoo haasteen vastaanottanut ja Vihreiden kentälliseen kuuluva Turun Vihreiden kunnallisjärjestön puheenjohtaja Konsta Weber.

Vihreistä kentälle tulevat ainakin valtuutettu Niina Ratilainen ja varavaltuutetut Karoliina Lehtinen ja Joonas Niemi.

Poliittista joukkuepelaamista kokeiltiin Turussa jo loppukeväästä, kun kokoomuslaiset ottivat mittaa demareista jalkapallossa.

–Toverijoukkue pärjäsi Runosmäessä pelatussa ottelussa hieman meitä paremmin. Nyt päätimme vaihtaa sekä vastustajaa että lajia. Voittopaineet ovat luonnollisesti kovat, kertoo Ruohonen.

Pesäpalloa pelataan kello 17 alkaen Suikkilan koulun kentällä. Pelaajille ja kannustajille tarjoillaan Suikkilan Kokoomus ry:n puolesta mehua ja makkaraa ja Turun Vihreiden puolesta vegenakkeja ja vettä.

Kaikki turkulaiset toivotetaan tervetulleiksi seuraamaan paikalliskamppailua!

Pesis-ottelu Facebookissa täällä >>