Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Muhis Azizi kokoomuksen ehdokas kaupunginhallituksen jäseneksi

Julkaistu 4 vuotta sitten · 10.8.2020 · alvar

Turun Kokoomuksen valtuustoryhmä kokoontui sunnuntai-iltana käsittelemään uuden kaupunginhallituksen jäsenen paikkaa Laitilan kaupunginjohtajaksi lähtevän Lauri Katteluksen tilalle. Kokoomuksen ehdokas hallituksen uudeksi jäseneksi on kaupunginvaltuutettu Muhis Azizi.

”Mielenkiinnolla perehdyn Turun asioihin yhä syvemmin. Erityisesti tänä aikana kaupunginhallituksessa esillä on poikkeuksellisia asioita, ja nyt linjattavat asiat vaikuttavat Turun arkeen ja tulevaisuuteen niin koronan kuin muiden suurten haasteiden keskellä.” Azizi kommentoi ehdokkuuttaan.

Azizi, 35, on toiminut Turun kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2012 lähtien. Tällä kaudella hän on toiminut muun muassa kulttuurilautakunnassa sekä kaupunginhallituksen varajäsenenä. Uusi kaupunginhallituksen jäsen valitaan kaupunginvaltuuston kokouksessa 24.8. Samassa kokouksessa valitaan myös uusi kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Paikalle on nousemassa hallituksen nykyinen jäsen Sini Ruohonen. Varajäseneksi kaupunginhallitukseen on nousemassa valtuutettu Alvar Euro.