Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Turun Kokoomus haastaa demarit paikallisotteluun

Julkaistu 6 vuotta sitten · 26.4.2018 · villelaakso

Turkulaiset kokoomuspäättäjät ja -järjestöaktiivit haastavat Turun SDP:n pelaamaan jalkapalloa. Ottelu järjestetään Runosmäen kentällä Runosmäkipäivänä torstaina 24.5. klo 16.30. 

Ystävyysottelu on tarkoitus kisailla rennossa hengessä, mutta toisaalta tätä matsia tuskin kumpikaan joukkue haluaa hävitä.

”Olemme kamppailleet demarien kanssa politiikan kentällä pitkään ja välillemme on syntynyt paikallisotteluun sopiva viha-rakkaussuhde. Tässä matsissa punnitaan poliittisten ryhmien kestävyys, taidot ja taktiikkaosaaminen”, kertoo Kokoomuksen Turun aluejärjestön puheenjohtaja Sini Ruohonen.

Kokoomuksen joukkueesta kentälle ovat lupautuneet jo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Lauri Kattelus, joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja Anu Perho ja monikulttuurisuusneuvoston puheenjohtaja Muhis Azizi. Myös poliittinen sihteeri Ville Virtanen pukee pelipaidan ylleen.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan hegemoniakamppailua ja kannustamaan omaa suosikkiaan voittoon.

Lisätiedot:
Ville Virtanen
0504003492
ville.virtanen@kokoomus.fi