Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Kokoomuksen Suominen: ratkaisukeskeinen Orpo luotsaamaan Kokoomusta

Julkaistu 8 vuotta sitten · 4.5.2016 · Janina Myllynen

4.5.2016
Keskiviikkona Kokoomuksen puheenjohtajakisa konkretisoitui, kun puoleen pitkänlinjan kansanedustaja ja ministeri Petteri Orpo päätti lähteä mukaan kisaamaan puolueen puheenjohtajan paikasta.

Puolueen kannatus on viimeaikoina ollut poikkeuksellisen alhaalla. Minusta rehti puheenjohtajakisa tekee hyvää puolueelle. Tällöin jokainen voi aidosti puntaroida omaa poliittista arvopohjaansa, sekä puolueen tulevaisuuden linjaa.

Tällä hetkellä puheenjohtajakisaan on ilmoittautunut mukaan Orpon lisäksi puolueen istuva puheenjohtaja Alexander Stubb ja kansanedustaja Elina Lepomäki.

Itse olen iloinen, että Orpo päätti lähteä mukaan kisaan. Nyt kisassa on mukana varteenotettavia ehdokkaita, joilla on arvomaailma ja sydän kohdallaan.

Uskon, että Orpon johdolla puolue saataisiin tulevaisuuden ja kasvun uralle. Hän on hoitanut ministerintehtävänsä erinomaisesti ja saanut tunnustusta yli puoluerajojen. Kokoomus on koko kansa puolue, ja ministeri Orpo on kyllä todistanut olevansa koko kansan poliitikko.

Ratkaisu tehdään kesäkuun puoluekokouksessa. Uskon Orpon saavan vahvan kannatusta ympäri Suomea.

Joonas Suominen
Puheenjohtaja
Kokoomuksen Turun aluejärjestö