Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Kokoomuksen jäsen, päivitäthän yhteystietosi!

Julkaistu 8 vuotta sitten · 14.1.2016 · Suvi Uusitalo

Kokoomuksen jäsenet voivat päivittää yhteystietonsa ajan tasalle Kokoomuksen jäsensivuilla.

Sivuille pääsee aina kätevästi esimerkiksi www.kokoomus.fi-osoitteen kautta (linkki sivun ylälaidassa).

Voit tunnistautua jäsensivuille käyttäen sitä sähköpostiosoitetta, joka on tallennettu puolueen jäsenrekisteriin. Jos et muista jäsentietoihisi tallennettua sähköpostiosoitetta, ole yhteydessä osoitteeseen jasenpalvelu@kokoomus.fi. Jäsenpalvelu palvelee arkisin kello 10:00-15:00 välisenä aikana myös numerossa 020 748 8424. Voit kirjautua jäsensivuille myös jäsennumerollasi. Senkin voit tarvittaessa kysyä jäsenpalvelusta. Löydät numeron myös esimerkiksi jäsenmaksulaskustasi.

Jos olet unohtanut jäsensivujen salasanasi tai sinulla ei vielä ole sitä, voit tilata uuden salasanan siihen sähköpostiisi, joka on tallennettu jäsentietoihisi. Tässäkin asiassa auttaa jäsenpalvelu yllä olevassa numerossa.

Kun yhteystiedot jäsenrekisterissä ovat ajan tasalla, varmistat ajantasaisen tiedonsaannin. Jäsensivuilta löydät myös kattavasti tietoa Kokoomuksen tavoitteista ja esimerkiksi vaalikampanjoista.

Yhdistysjohto löytää jäsensivuilta myös yhdistystään koskevat tiedot. Jäsenrekisterissä yhdistysjohto voi niin ikään muokata yhdistyksen tietoja ja ilmoittaa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista.

Lisätietoa saat Suvilta piiritoimistolta!