Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Turun Kokoomus nimesi neljä uutta ehdokasta – lista viittä ihmistä vajaa täysi

Julkaistu 3 vuotta sitten · 11.2.2021 · alvar

Turun Kokoomuksen hallitus nimesi kokouksessaan 10.2. neljä uutta ehdokasta kevään 2021 kuntavaaleihin. Kasassa on nyt yhteensä 90 ehdokasta, ja kokoomus asettaa ehdokkaita yhteiselle listalle Kristillisdemokraattien kanssa yhteensä 95.

Viime vaalien ehdokkaista ehdolle lähtee kokoomuksen varavaltuutettu Santeri Vuori (s. 1994). Vuori työskentelee myynti-insinöörinä.

Uusina ehdokkaina vaaleihin lähtevät Lotta Bastman (s. 1974), Anita Laulumaa-Selin (s. 1982) sekä Mika Leskinen (s. 1969). Bastman työskentelee markkinointipäällikkönä ja on koulutukseltaan KTM, Laulumaa-Selin on yrittäjänä toimiva konetekniikan insinööri ja Leskinen ylikonstaapeli.

”Ehdokasjoukkomme on nyt lähestulkoon kasassa. Nyt nimetyt 90 nimeä ovat valtavan laadukas ja laaja joukko monialaisia osaajia eri sektoreilta. On hienoa nähdä, miten ehdokkaamme jo nyt tuovat esiin ideoita ja näkemyksiä kaupungin kehittämiseksi poikkeuksellisista kampanja-ajoista huolimatta.” kuvaa aluejärjestön puheenjohtaja Sini Häkkinen kokoomuksen ehdokastilannetta.

Bastman Lotta                                                       1974, KTM, markkinointipäällikkö

Laulumaa-Selin Anita                                           1982, Konetekniikan insinööri, yrittäjä.

Leskinen Mika                                                       1969, ylikonstaapeli

Vuori Santeri                                                          1994, TkK, myynti-insinööri