Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Minna Arve valittu Turun Kokoomuksen pormestariehdokkaaksi kuntavaaleissa 2021

Julkaistu 3 vuotta sitten · 28.1.2021 · alvar

Kokoomuksen Turun Aluejärjestö nimesi torstai-iltana etäkokouksessaan Minna Arveen pormestariehdokkaaksi kevään kuntavaaleihin.

Arve kertoo lähtevänsä tavoittelemaan pormestarin tehtävää, sillä hänen intohimonaan on Turku ja turkulaiset. Turulla on hänen mielestään valtavat mahdollisuudet olla kaupunkilaisilleen entistä parempi, kunhan se uskaltaa tarttua mahdollisuuksiinsa.

“Olen kiitollinen valinnasta sekä täynnä intoa ja tarmoa tavoittelemaan Turun pormestarin tehtävää. Turku on vahva ja kasvava kaupunki, joka voi olla kaupunkilaisilleen vieläkin enemmän.”  Turun Kokoomuksen pormestariehdokas Arve linjaa.

Arve toimii tällä hetkellä Turun kaupunginjohtajana. Aiemmin hän on toiminut Turun kauppakamarin toimitusjohtajana, kokoomuksen puoluesihteerinä sekä Turun kaupunginhallituksen täysipäiväisenä puheenjohtajana. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri sekä sairaanhoitaja. Hän on toiminut ennen valintaansa kaupunginjohtajaksi Turun kaupunginvaltuutettuna 2004-2017.

Kokoomuksen lista viimeisiä paikkoja vaille täysi
Pormestariehdokkaan valinta on jatkoa Turun Kokoomuksen kuntavaaleihin valmistautumisessa. Ehdokkaita on valinnan myötä kasassa yhteensä 87, ja loput tullaan nimeämään helmikuun aikana. Kuntavaaliohjelmansa Turun Kokoomus tulee julkistamaan lähiaikoina.
“Ehdokasjoukkomme on monipuolinen ja innokas. Mukana on niin pitkäaikaisia ministereitä, eläkeläisiä, työntekijöitä kuin opiskelijoita. Lähdemme täydellä hengellä kohti kevään etävaaleja.”, Turun Kokoomuksen Puheenjohtaja Sini Häkkinen linjaa.