Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Kaupunginvaltuutettu Alvar Euro Turun Kokoomuksen poliittiseksi sihteeriksi

Julkaistu 5 vuotta sitten · 18.11.2019 · villelaakso

Turun Kokoomuksessa poliittisen sihteerin tehtävät ottaa vuodenvaihteessa haltuun Alvar Euro. Hänen työsarkansa keskittyy ennen kaikkea viestinnän kehittämiseen ja pormestarivaaleihin valmistautumiseen.

– Tartun suurella innolla tuleviin töihini. Tehtävänäni on saada Turkuun kokoomuslainen pormestari vahvalla mandaatilla. Sen eteen tulemme uusin viestinnän keinoin tekemään paljon töitä, sillä visiomme on välityttävä kaikille turkulaisille, Euro kertoo.

Euro on ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu ja hän opiskelee töiden ohessa valtiotieteitä Helsingin yliopistossa. Euro on aiemmin toiminut muun muassa Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtajana.

Nimitysuutisen lisäksi Kokoomuksen Turun aluejärjestön syyskokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Turun Kokoomuksen puheenjohtajana jatkaa kolmatta vuotta kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen, VTM Sini Ruohonen.

Ruohosen mukaan ensi vuonna järjestön tehtävänä tärkeiden vaaliponnistelujen lisäksi on varmistaa se, että kaupunginvaltuuston päättämä sopeutusohjelma viedään toteutukseen asti.

– Olen helpottunut siitä, että Turun hankalan taloustilanteen ratkaisemisesta löydettiin yhteisymmärrys ja sopeuttamiseen sitouduttiin laajasti. Nyt kokoomuslaisten tehtävänä on pitää huolta siihen, että säästöihin ryhdytään sovitulla tavalla. Lautakuntien luottamushenkilöt ovat avainasemassa, sanoo Ruohonen.

Kokoomuksen Turun aluejärjestö valitsi syyskokouksessaan myös uuden hallituksen vuodelle 2020: Harri Kiviluote, Marit Holmberg, Pentti Huovinen, Peter Klimscheffskij, Mari Kangas, Tommi Forss, Ville Laakso, Sini Häkkinen ja Sauli Seittenranta.