Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Orpo ja Randell ottivat vastaan padelhaasteen – kokoomuksen ykköstykeiksi itseään kutsuvat Häkkinen ja Ruohonen pistävät kaikkensa peliin

Julkaistu 3 vuotta sitten · 5.6.2021 · niina

padel

Kun haluttiin yhdistää yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja trendilaji padel koronaturvalliseen kampanjakevääseen, syntyi tapahtumasarja nimeltä padelhaaste – tai oikeammin sanottuna #padelhaaste.

Turun Kokoomuksen puheenjohtaja Sini Häkkinen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sini Ruohonen (kok.) keksivät haastepelien idean huhtikuussa. Tarkoitus oli päästä urheilun lomassa vaihtamaan politiikan kuulumisia.

Nyt sarjan viidennessä ja viimeisessä haastepelissä Häkkinen ja Ruohonen saavat vastaansa kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon ja Turun entisen kaupunginjohtaja Aleksi Randellin. Peli pelataan Kupittaan ulkokentällä sunnuntaina 6.6. klo 14.

– Tässä tullaan varmasti laitetuksi koville, sillä verkon vastapuolelle asettuu kovan luokan urheilumiehiä ja viitteitä kilpailuhenkisyydestäkin löytyy, arvioi Ruohonen.

Sosiaalisessa mediassa ”Kokoomuksen ykköstykeiksi” itseään mainostaneet Häkkinen ja Ruohonen ovat pelanneet kevään aikana useita haastepelejä PadelParkin kentillä Kupittaalla ja Skanssissa. Puoluerajoja on ylitetty, sillä esimerkiksi SDP:sta kentälle astelivat Mika Maaskola ja Toni Eklund.

– Otteluissa on mukana ollut myös vihreiden Mikaela Sundqvist, Turun kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen, Keskon aluejohtaja Lauri Inna sekä maakuntajohtaja Kari Häkämies, kertoo Häkkinen.

Aiemmat ottelut on lähetetty live-lähetyksinä verkossa ja näin on tarkoituskin nytkin. Peliä pääsee seuraamaan ”Padelhaaste 6.6.2021”-tapahtumassa Facebookissa.