Käytössäsi on vanhentunut internet-selain. Varmista paras suorituskyky päivittämällä selaimesi. Voit tarkistaa selaimesi version osoitteessa WhatBrowser.org.

Ajankohtaista

ruohonen-aaltonen
4.12.2017

Turkuun kansainvälisen tason tiedepuisto

4.12.2017 Turun Tiedepuiston kärkihanke esiteltiin tänään kaupunginhallitukselle. Kupittaan ja Itäharjun alueelle laadittu ”masterplan” on visio vuoteen 2050. Hanke tarkoittaa 10 000 uutta työpaikkaa, 20 000 uutta asuntoa ja miljoona neliötä rakentamista ja usean miljardin euron investointimahdollisuuksia.

Lue lisää


janikatakatalo
1.12.2017

Kouluruoka on kansallisylpeytemme

1.12. Kävin Arkean pop up -kouluruokaravintolassa Hansatorilla. Konseptin tarkoituksena oli osoittaa, että kouluruoka on mainettaan parempaa niin maultaan kuin terveellisyydeltäänkin. Sain maistaa italialaista tofu-tomaattipataa, ja se kyllä yllätti positiivisesti moderniudellaan.

Lue lisää


miira1
24.11.2017

Miira Raiskila: Valoa eikä lamppuja

Reippaalla kädellä yksinkertaistaen voi sanoa, että kaupungin rahoista puolet menee palkkakuluihin, ja toinen puolikas erilaisiin hankintoihin. Julkisia hankintoja säätelee hankintalaki, joka päivitettiin vuodenvaihteessa.

Lue lisää


ruohonen-aaltonen
18.11.2017

Turku uudelle sarjatasolle

18.11.2017 Kotikaupungillamme menee tällä hetkellä historiallisen lujaa. Asukasluku kasvaa ja uusia työpaikkoja syntyy hyvää tahtia. Tässä positiivisessa tilanteessa pitää päätöksenteon toimia erittäin määrätietoisesti ja linjakkaasti, jotta hyvä kehitys saadaan jatkumaan suhdanteiden yli pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää


turun-kokoomus-logo
17.11.2017

Osuuspankin edustajiston vaalit käynnissä vielä viikonlopun

Osuuspankin edustajiston vaaleissa voi äänestää vielä tämän viikonlopun ajan. Turun seudulla on monta hyvää kokoomuslaista ehdokasta. Äänestäminen tapahtuu  netissä.

Lue lisää


turun-kokoomus-logo
13.11.2017

Turun Kokoomus on tyytyväinen budjettisopuun

Suurin osa Turun kaupunginvaltuuston ryhmistä pääsi tänään sopuun kaupungin talousarvioon tehtävistä muutoksista. Yhteisen esityksen taakse tulivat lopulta kokoomuksen lisäksi vihreät, sdp, keskusta, rkp, siniset ja kristillisdemokraatit.

Lue lisää


turun-kokoomus-logo
7.11.2017

Turun Kansallisseuran nimialoite Yliopistonkadun aukiolle

Turun Kansallisseura on tehnyt aloitteen, että Yliopistonkadun varteen nimetään ”Hirvikannan aukio” yhdistyksen ensimmäisen puheenjohtajan mukaan. Valde Hirvikanta oli innokas fennomaani ja toimi Turun hovioikeuden presidenttinä vuonna 1911. …

Lue lisää


turun-kokoomus-logo
1.11.2017

Nyt on rakentamisen aika

Turun seudun positiivinen rakennemuutos on nyt poliitikkojen käsissä. Rakentamista ja investointeja halutaan tehdä Turkuun nyt. Kasvun hallitseminen mahdollistaa sen, että sivistys- ja hyvinvointipalvelut voidaan turvata nykyisille ja uusille turkulaisille.

Lue lisää


kallio-muokattu
30.10.2017

Joonas Kallio: Parempia ratkaisuja kaivataan kierrätyksen tehostamiseksi

Kierrätys, kiertotalous ja materiaalien tehokas uudelleen hyödyntäminen on ympäristömme tulevaisuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Kotitalouksien jätteiden kierrätyksen osalta viimeaikaiset ratkaisut ovat kuitenkin pikemminkin vaikeuttaneet kuin helpottaneet kierrätysasteen kasvua.

Lue lisää


janika-alvar
17.10.2017

Takatalo & Euro: Koulujen ovet auki puoluetoimijoille

17.10.2017 Monet nuoret pitävät politiikkaa ja päätöksentekoa vaikeana ja itselleen kaukaisena asiana. Osittain sen takia nuorten äänestysprosentit jäävät kerta toisensa jälkeen alhaiseksi. Ratkaisuna olisi koulujen ovien avaaminen puoluetoimijoille. Nuoret valtuutetut Takatalo ja Euro jättivät asiasta maanantaina 16.10. valtuustoaloitteen.

Lue lisää